Kevään sesonkiherkkua Rouxissa pe 4.4. – la 10.5.2025
Parsakeittoa, tonnikala-avocadotartaria ja katkarapukeksiä (l, g)
Asparagus soup, tuna-avocado tartar, shrimp biscuit (l, g)
14,00€
Paistettua vihreää parsaa, savustettua miniluumutomaattia, cashewpähkinäkastiketta (ve, g)
Fried green asparagus, smoked plum tomatoes, cashew nut sauce (ve, g)
15,00€
Parsaa ja hollandaisekastiketta (l, g)
Asparagus and Hollandaise sauce (l, g)
16,00€
Parsaa, simpukkatartaria, savurapumajoneesia (l,g)
Asparagus, mussel tartar, smoked crab mayonnaise (l, g)
17,00€
Parsaa, paistettua kampasimpukkaa, rapeaa cheddarjuustoa ja kuivattua porsaanniskaa, hollandaisekastiketta (l, g)
Asparagus, fried scallop, crispy cheddar, dried pork neck, Hollandaise sauce (l, g)
20,00€
Parsaa, fenkolisuolattua ankanrintaa, savustettua miniluumutomaattia, tryffelimajoneesia (l, g)
Asparagus, fennel salted duck breast, smoked plum tomatoes, truffle mayonnaise (l, g)
17,00€
Parsaa, Päijänteen muikunmätiä ja hollandaisekastiketta (l, g)
Asparagus, vendace roe and Hollandaise sauce (l, g)
23,00€