Saavutuksia

26.-27.3.2015 Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa Saara ottaa revanssin Vuoden Tarjoilija 2015 -kilpailuista ja voittaa !

31.1.2015 Saara Alander tuli toiseksi Rovaniemellä järjestetyssä Nuori sommelier -kilpailussa. Kilpailun järjesti Chaîne des Rôtisseurs - Paistinkääntäjät -järjestö, joka on kansainvälinen gastronominen järjestö. Järjestön tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Finaalissa kilpailijoiden tehtävänä oli muun muassa erilaisten rypäleiden ja alkoholien tunnistaminen, menusuunnittelu ja samppanjan tarjoileminen.

11.4.2013 Tarjoilijattaremme Katri Vaimaa parinaan Sara Snellman Koulutuskeskus Salpauksesta voittivat ravintola-alan oppilaitosten välisen tarjoilijoiden SM-joukkuekisan. Voittajat pääsevät edustamaan Suomea Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Norjassa ensi vuonna.

26.-28.4.2013 Lähiruoka & Luomu- messuilla valittiin ensimmäistä kertaa Suomen Vuoden Tarjoilija.  Saara Alander  tuli hienosti toiseksi !  

1.3.2012      Ravintola Roux`n ravintolapäälliköksi on nimitetty Saara Alander.

15.2.2012    Tarjoilijamme Saara Alander suoritti hyväksytysti F.B.S.K.:n aktiivijäsentestin.

15.2.2012    Kozeen Shivanin voittoisa kokkiura sai jatkoa, kun hän voitti jo toistamiseen Salpauskokki-kilpailun.

28.1.2012      Suomen lahjakkaimpien nuorten kokkien kilpailussa Kuopiossa kokkimme
Kozeen Shivan sijoittui hienosti toiseksi. Kokkikilpailussa valmistettiin kolmen ruokalajin menu, jonka pääraaka-aineina olivat siika, ankka sekä suklaa. Kilpailut ovat Suomen merkittävimmän kansainvälisen gastronomisen järjestön, Chaîne des Rôtisseurs, järjestämiä. Kilpailujen tavoitteena on rohkaista nuoria ammattilaisia ja antaa heille mahdollisuus kehittää taitojaan sekä pyrkiä ylläpitämään ja vaalimaan kansallisen keittiön perinteitä.

2011  Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien veljeskunnan Lahden voutikunta on valinnut SaminVice-Conseiller Culinairekseen, varakyökkineuvokseksi.  Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä noin 80 maassa.

7.11.2010 Tarjoilijattaremme Saara Alander voittaa Lahden baarimestareiden kesken  järjestetyn Chigago Open- drinkkikisan drinkillään Mazzz. Voitokasta vadelma-mangodrinkkiä vaikkapa jälkiruuaksi voi nautiskella Roux'ssa.

22.1.2010 Sommelierimme Päivi Parkkola voittaa Pro 2009- ravintolan asiakaspalvelija-tunnustuksen. PRO tunnustuspalkintojen saajia ehdottavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Äänimäärät ehdokkaiden takana ja perustelut ratkaisevat. Koulutodistuksia ei kysellä tai näyttökokeita järjestetä. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne.

10.8.2008 Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande: Lahden Voutikunta myöntää kilven Ravintola Roux'lle. Paistinkääntäjien Veljeskunnan myöntämä kilpi on ennen kaikkea merkki ravintolan laadusta: sen ruoka- ja palvelutuotteen korkeasta tasosta.

2.2.2007  Ravintola Roux'n avajaiset

ROUX AT FACEBOOK

ROUX AT INSTAGRAM