Take away- herkut

Valmistamme sulkuajalle take away- menuja , jotka voi noutaa Bistro Popotista.
Tilaus osoitteesta www.rouxravintolat.fi/tilattavat-herkut/
Samasta osoitteesta voi tilata myös keittojamme.

 

nouto 9.4. tai 16.4
Rouxin take away-parsamenu, yhdelle hengelle
Tilaukset 8.4. torstaihin ja 15.4  klo 15.00 mennessä.
Nouto perjantaina klo 14-17.00 Bistro Popotista.

 Parsaherkkuja take away 43,00€:

300 g valkoista parsaa
1 dl hollandaisekastiketta
0,5 dl ruohosipulivoita
30 g ilmakuivattua ankkaa
50 g lohipastramia
50 g riimihärkää
50 g jättikatkarapua
30 g muikunmäti moussea
50 g kylmäsavulohitartaria
Herkuista riittää yhdelle pääruuaksi tai kahdelle alkupalaksi ja ovat laktoosittomia & gluteenittomia. Kassin mukana tulee myös yksityiskohtaiset valmistusohjeet.

******

Kevätmenu take away 48,00€:

Valkoinen parsakeitto, sitruunamoussea ja savulohicanape
***
Vasikan ulkofileetä, hummeria, parsaa, choronkastiketta ja tryffeli- pottuvoita
***
Valkosuklaa pannacottaa, Popotin mutakakkua ja kuusenkerkkäsiirappia

Menu on yhdelle. 
Herkut ovat laktoosittomia & gluteenittomia. Kassin mukana tulee myös yksityiskohtaiset valmistusohjeet.