Parsaviikot 2.4. - 11.5.

Juhlistamme kevättä uusien tuoreiden parsojen merkeissä.

Parsaviikkojen herkut – fresh Asparagus

Parsakeittoa ja tonnikalachevice, valkoviinikermaa
Asparagus soup with tuna chevice and white wine cream
13,00 €

Paneroitua parsaa, tomaatti- paprikasalsaa ja avokadomajoneesia (Vegan)
Breaded asparagus, tomato-sweet pepper and avocado mayonnaise
14,00 €

Parsaa ja hollandaisekastiketta
Asparagus and Hollandaise sauce
15,00 €

Parsaa, hollandaisekastiketta ja tryffeliä
Asparagus, Hollandaise sauce with truffel
18,00 €

Paneroitua vihreää parsaa ja tonnikalamousseline
Breaded green asparagus with tuna mousseline
16,00 €

Parsaa ja hollandaisekastiketta ja kotimaista Carelian kaviaaria
Asparagus, Hollandaise sauce with Finnish caviar
23,00 €

Parsaa, Päijänteen muikunmätiä ja hollandaisekastiketta
Asparagus, vendace roe and sauce Hollandaise
19,00 €

Parsaa Benedict: rapeaa pekonia, uppomuna ja hollandaisekastiketta
Asparagus Benedict: bacon, poached egg and sauce Hollandaise
18,00 €



ROUX AT FACEBOOK

ROUX AT INSTAGRAM