Loppukesästä Rouxissa nautitaan merenherkuista!

Rouxin äyriäisviikkoja vietetään 28.8. - 15.9.

Tarjolla on kolmen ruokalajin menu, ihania annoksia tai vaikka äyriäislajitelma kahdelle hummereineen ja ostereineen. Nautinnon kruunaa viikoille valitut ihanat viinit.

Ravustusaikaan 27.8. -31.10. tarjolla myös ennakkotilauksesta täplä- ja jokirapuja klassisin lisukkein.

Äyriäismenu 65,00 €

Osterivalikoima 5 kpl
***
Roseepaistettua englantilaista sorsanrintaa ja ylikypsää koipea, omenarisottoa, haudutettua punakaalia ja portviinikastiketta
***
Kookospannacottaa, limemarinoitua ananasta ja tummasuklaamoussea


Boullabaissea ja rouillea
17,00 €


Osterivalikoima 5 kpl
Välimereltä: Caussel
Marennesin: Geay
La Vendeeltä: Du Cap Horn
Bretangesta: Belon
Normandiasta Utah Beach
Sitruunaa
19,00 €


Gratinoituja vihersimpukoita 6 kpl
18,00 €


Persilja-valkosipulivoissa paistettuja kampasimpukoita 
Maalaisranskanperinoita tai tillirisottoa
24,00 €


Pernod-voissa paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä 
Maalaisranskanperunoita tai tillirisottoa
22,00 €


Valkosipuli-chilivoissa paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä 
Maalaisranskanperunoita tai tillirisottoa
22,00 €


Paistettuja Venus-simpukoita rapuliemessä 
Maalaisranskanperunoita tai tillirisottoa
28,00 €


Täplärapuja 4 kpl
Paikallisia, + 11 cm
22,00 €

Äyriäisvati
Ostereita 2 kpl, merirapua 2 kpl, taskurapuja, kokonaisia katkarapuja, savustettuja kokonaisia katkarapuja, sinappi-sinisimpukoita, lime-inkivääri marinoituja minimustekaloja, gratinoituja vihersimpukoita 4 kpl, jokirapuja skånen, Rhode Island -kastiketta, sitruuna-aiolia, sauce verte -kastiketta ja maalaisranskanperunoita ja tillirisottoa
58,00 € 

Äyriäisvati lisättynä yhdellä hummerilla
99,00 €

 

ROUX AT FACEBOOK

ROUX AT INSTAGRAM