Herkulliset rapuillalliset Rouxissa!
Kauan odotetut ravut ovat saapuneet Rouxiin!
 
 
Rapu2 – kopio.JPG
 
 
 
Valikoituja kotimaisia täplä- ja jokirapuja, tilliä, kirnuvoita ja paahtoleipää
 
• päivän hintaan ennakkotilauksesta
• suosittelemme alkuruuaksi 6-10 kpl /hlö
 
Keittiömestarimme Sami Häkkinen on myös luonut maistuvia rapumenuja takamaan unohtumattoman rapuillallisen:
 
Alkuruokia:
 
Korvasieni- kylmäsvuporokeittoa ja sherrykermaa 13€
 
Raputartar (hummeri, lumirapu ja katkarapu), salaattia kauden kasviksista, sitruunavinegretteä 14€
 
Paistettuja kampasimpukoita ja chili- korianterivoita, bataattia 15€
 
***
 
Pääruokia:
 
Kanttarelli- kylmäsavulohirisottoa, rapeaa parmesaanijuustoa ja rucolaa 23€
 
Paistettua siikaa, kanttarellikastiketta ja paahdettua puikulaperunaa 28€
 
Paistettua ankanrintaa Wanhalan tuvan ankkalasta, teriyakikastiketta ja palvikylki-neulapapuja 31€
 
Peura Tournedos, hanhenmaksaa, tryffeliä, Madeirakastiketta, timjami- perunafondant 46€
 
***
Jälkiruokia
 
Vadelma- vaniljamousse tartaletti ja keltavadelmasorbettia 11,50€
 
Kuusenkerkkä crème brûlèe ja mustikkacrumblea 11,50€
 
***
 
Mukavia viinejä rapujen seuraksi:
 
2015 Chablis AOC, Jean Collet & Fils, Chablis, Bourgogne, Ranska 71€
 
2013 Arthur Metz Riesling Grand Cru Steinklotz, Alsace, Ranska 69,00€
 
 
Pyydä tarjous juomavaihtoehtoineen ja tervetuloa nauttimaan maistuvasta rapuillallisesta Rouxissa!

ROUX AT FACEBOOK

ROUX AT INSTAGRAM