AJANKOHTAISTA
Blinibrunssi muuttuu pöytiintarjottavaksi »

Tarjoilemme tämän vuoden kaksi viimeistä blinibrunssia (22. ja 29.3.) pöytiin. Kaikkia herkkuja on edelleen runsaasti ja kaikkea saa syödä niin paljon kun haluaa. Pidetään huolta toisistamme! Tervetuloa blineille!

Klassikkoleikkeet Rouxissa 30.3.-5.4. »

Suunnittelimme omat versiot parhaista klassikkoleikkeistä. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytäsi!

Parsabrunssit su 19.4. alkaen »

Sunnuntaisin klo 12.00 - 17.00

Kevään parsaviikot 8.4. - 9.5. »

Ihania tuoreita parsoja tarjolla taas pian! Tarjoilemme parsoja monin eri tavoin. Tutustu parsamenuumme!

Pääsiäisen aukioloajat »

Pääsiäisenä olemme avoinna: pe 10.4. klo 16.00 - 23.00, la 11.4. klo 13.00 - 23.00, su 12. ja ma 13.4. olemme suljettuna

Blinibrunssit sunnuntaisin sekä bliniannoksia á la carte -listalta 29.3.2020 saakka »

Talven herkkuja, blinejä, tarjoilemme taas blinibrunssilla sunnuntaisin klo 12.00 - 17.00 sekä á la carte -listalta arkisin ja lauantaisin 29.3.2020 saakka.

Vuoden ravintola 2016 »

Roux nimitettiin Suomen Gastronomisen seuran valitsemana Vuoden Ravintolaksi 2016.

Saavutuksia »

Henkilökunnan hienoja hetkiä vuosien varrelta

Aromilehti kävi kyläilemässä »

Tutustu lehteen klikkaamalla uutisen otsikkoa.

Classy Finnish Restaurants- ravintolakirja »

Ravintola Roux on valittu mukaan ruotsalaiskustantajan Classy Finnish Restaurants-ravintolakirjaan, joka esittelee 52 parhainta ravintolaa Suomesta.

Optio 2.10.2014 »

Arvostetun Kauppalehden Optio kävi maistelemassa.

ROUX AT FACEBOOK

ROUX AT INSTAGRAM