AJANKOHTAISTA
Parsabrunssi sunnuntaisin 7.4. - 5.5. »

Kevään tuoreita parsoja ja paljon lisukkeita brunssipöydästä!

Good France -päivä 21.3.2019 »

Ranskalaista keittiötä juhlitaan taas yli 150 maassa, myös Roux on mukana!

Parsaviikot 2.4. - 11.5. »

Nyt herkutellaan kevään tuoreilla parsoilla! Arkisin ja lauantaisin ihana parsamenu sekä sunnuntaisin runsas parsabrunssi.

Blinibrunssit alkavat taas! »

Ihana, odotettu, jokasunnuntainen! Tervetuloa blineille!

Vuoden ravintola 2016 »

Roux nimitettiin Suomen Gastronomisen seuran valitsemana Vuoden Ravintolaksi 2016.

Saavutuksia »

Henkilökunnan hienoja hetkiä vuosien varrelta

Aromilehti kävi kyläilemässä »

Tutustu lehteen klikkaamalla uutisen otsikkoa.

Classy Finnish Restaurants- ravintolakirja »

Ravintola Roux on valittu mukaan ruotsalaiskustantajan Classy Finnish Restaurants-ravintolakirjaan, joka esittelee 52 parhainta ravintolaa Suomesta.

Optio 2.10.2014 »

Arvostetun Kauppalehden Optio kävi maistelemassa.

ROUX AT FACEBOOK

ROUX AT INSTAGRAM