AJANKOHTAISTA
Parsaviikot 9.4. – 8.5.2021 »

Parsa-annoksia perjantaista 9.4. alkaen ja parsabrunssi sunnuntaisin 11.4. alkaen.

Take away- herkut »

Voit tehdä tilauksesi verkkokaupassamme https://rouxravintolat.fi/tilattavat-herkut/

Vuoden ravintola 2016 »

Roux nimitettiin Suomen Gastronomisen seuran valitsemana Vuoden Ravintolaksi 2016.

Saavutuksia »

Henkilökunnan hienoja hetkiä vuosien varrelta

Aromilehti kävi kyläilemässä »

Tutustu lehteen klikkaamalla uutisen otsikkoa.

Classy Finnish Restaurants- ravintolakirja »

Ravintola Roux on valittu mukaan ruotsalaiskustantajan Classy Finnish Restaurants-ravintolakirjaan, joka esittelee 52 parhainta ravintolaa Suomesta.

Optio 2.10.2014 »

Arvostetun Kauppalehden Optio kävi maistelemassa.